Brandbeveiliging

Inbraaksignalering

Cameratoezicht

Controle en registratie

Werktijdregistratie

Beveiliging


De gevolgen van een inbraak of brand zijn erg vervelend – qua materiële schade, maar ook mentaal. Een veilig gevoel is veel waard. 

Omega Installatie Techniek is een organisatie die alle diensten aanbiedt, die zorgt voor meer veiligheid en dus meer rust. 

Onze specialisten beoordelen iedere situatie opnieuw, want het ene pand is het andere niet. De collega's weten exact wat de zwakke plekken zijn en helpen je om de juiste maatregelen te nemen. 

We doen alles volgens de laatste wettelijke eisen. Wanneer alles is geïnstalleerd en werkt zoals het moet, krijg je van ons een  BORG-certificaat. Hopelijk heb je het niet nodig, maar dit certificaat is ook een geldig bewijs voor je verzekering. 

We hebben diverse diensten op het gebied van brandbeveiliging, inbraaksignalering, cameratoezicht, toegangscontrole en registratie

Brandbeveiliging


Jaarlijks breekt in Nederland brand uit bij 8000 bedrijven en woningen! Meer dan 20 keer per dag dus. Een brand verspreidt zich snel. Je hebt vaak maar 3 minuten de tijd om naar buiten te gaan. Elke seconde is dan belangrijk.   
 
De gevolgen van een brand kunnen zeer aangrijpend zijn. Op tijd signaleren is daarom ook van onschatbaar belang. Goede brandbeveiliging redt niet alleen levens, het geeft je ook een veilig gevoel. 
 
Je kunt brand niet altijd voorkomen, maar je kunt er wel op anticiperen. Dé ideale manier van branddetectie en - melding is per bedrijf of woning verschillend. Alleen een rookmelder is meestal niet genoeg. Wij kunnen je totale brandbeveiliging realiseren met een brandalarm dat volledig op je huis of bedrijfspand is afgestemd. 
Met Omega Installatie Techniek ben je er op tijd bij en garanderen we je maximale schadebeperking met de volgende mogelijkheden:   
  • een vluchtplan
  • een koolmonoxidemelder;
  • doorschakeling naar een centrale.

Inbraaksignalering


Bijna iedere minuut wordt er een ergens ingebroken of een poging gedaan. In 15% van de gevallen komen inbrekers nog een keer terug. We snappen dat je daarvan schrikt. Gelukkig kan je er gemakkelijk voor zorgen dat ze jouw huis of bedrijfspand liever links laten liggen. Met een goed inbraaksignaleringssysteem van Omega Installatie Techniek!  Betrouwbaar en op maat.

We bepalen eerst het inbraakrisico volgens de VRKI 2.0. De specifieke risico’s en je persoonlijke wensen zijn input voor een beveiligingsconcept op maat. Wij ontwerpen en installeren je alarmsysteem inclusief professionele service en nazorg. 
 

Ben je ook op zoek naar een partij waar eventuele meldingen binnen komen, dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn met onze vaste partner(s). 


Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Hier vind je meer informatie over deze brancheorganisatie. 

Uw inbraakrisico’s tot een minimum beperken? We vertellen u graag wat er mogelijk is

Cameratoezicht


Camera’s geven je zicht op alle ruimtes die nodig zijn, op alle mensen die dagelijks in en uit lopen. Een veilig idee als het gaat om diefstal, maar ook interne fraude. Een betrouwbare oplossing die zeker in combinatie met inbraaksignalering en toegangscontrole zorgt voor een totaalpakket aan veiligheid. Voor jou, je collega’s en je bezoekers. 

Je hebt 24/7 toegang tot de beelden met je smartphone, tablet of PC. Zo heb je altijd zicht op wat er om je heen gebeurt. Prettig idee dat alles wat in je pand hoort, daar ook blijft. 

Geïnteresseerd in een ‘paar extra ogen’? Neem contact met ons op.

 

Controle en registratie


Het is belangrijk voor je bedrijfsveiligheid dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie niet in verkeerde handen komt en dat je waardevolle spullen blijven waar ze horen. Naast cameratoezicht en inbraaksignalering zorgt een systeem voor toegangscontrole voor een compleet gevoel van veiligheid: total security management. Eenvoudig en effectief.   
Hoe zo’n systeem in je pand de veiligheid het beste kan ondersteunen, kunnen we afstemmen op je specifieke behoeften. We hebben oplossingen voor toegangscontrole bij de hoofdingang, maar ook voor specifieke ruimtes. Met en zonder persoonsherkenning. Uiteraard met de mogelijkheid om meldingen te ontvangen wanneer iemand zonder bevoegdheid ergens naar binnen loopt. 

Tijd voor meer veiligheid? We vertellen je er graag meer over