Brandbeveiliging

Inbraaksignalering

Cameratoezicht

Controle en registratie

Werktijdregistratie

Beveiliging


De gevolgen van een inbraak of brand zijn erg vervelend – qua materiële schade, maar ook mentaal. Een veilig gevoel is veel waard. 

Onze specialisten beoordelen iedere situatie opnieuw, want het ene pand is het andere niet. De collega's weten exact wat de zwakke plekken zijn en helpen u om de juiste maatregelen te nemen. 

Bij Omega werken we altijd volgens de meest recente wettelijke eisen. Wanneer alles volledig is geïnstalleerd en getest, kunt u van ons een  BORG-certificaat ontvangen. Uiteraard hopen we dat u het BORG-certificaat niet nodig hebt, want deze dient u aan te leveren als geldig bewijs bij de verzekering in geval van inbraak of brand

We hebben diverse diensten op het gebied van brandbeveiliging, inbraaksignalering, cameratoezicht, toegangscontrole en registratie

Brandbeveiliging


Jaarlijks breekt in Nederland brand uit bij 8000 bedrijven en woningen! Meer dan 20 keer per dag. Een brand verspreidt zich snel en u heeft vaak maar 3 minuten de tijd om naar buiten te gaan. Elke seconde is dan belangrijk!   
 
De gevolgen van een brand kunnen zeer aangrijpend zijn. Op tijd signaleren is daarom ook van onschatbaar belang. Goede brandbeveiliging redt niet alleen levens, het geeft u ook een veilig gevoel. 
 
U kunt brand niet altijd voorkomen, maar u kunt er wel op anticiperen. Dé ideale manier van branddetectie en - melding is per bedrijf of woning verschillend. Alleen een rookmelder is meestal niet genoeg. Wij kunnen uw totale brandbeveiliging realiseren met een brandalarm dat volledig op uw huis of bedrijfspand is afgestemd. 
Met Omega Installatie Techniek bent u er op tijd bij en garanderen we u maximale schadebeperking met de volgende mogelijkheden:   
  • een vluchtplan
  • een koolmonoxidemelder;
  • doorschakeling naar een centrale.

Inbraaksignalering


Bijna iedere minuut wordt er een ergens ingebroken of een poging gedaan. In 15% van de gevallen komen inbrekers nog een keer terug. We snappen dat u daarvan schrikt. Gelukkig kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat ze uw huis of bedrijfspand liever links laten liggen. Met een goed inbraaksignaleringssysteem van Omega Installatie Techniek, betrouwbaar en op maat.

We bepalen eerst het inbraakrisico volgens de VRKI 2.0. De specifieke risico’s en uw persoonlijke wensen zijn input voor een beveiligingsconcept op maat. Wij ontwerpen en installeren uw alarmsysteem inclusief professionele service en nazorg. 
 

Bent u ook op zoek naar een partij waar eventuele meldingen binnen komen, dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn met onze vaste partner(s). 


Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Hier vindt u meer informatie over deze brancheorganisatie. 

Uw inbraakrisico’s tot een minimum beperken? We vertellen u graag wat er mogelijk is

Cameratoezicht


Camera’s geven u zicht op alle ruimtes die nodig zijn, op alle mensen die dagelijks in en uit lopen. Een veilig idee als het gaat om diefstal, maar ook interne fraude. Een betrouwbare oplossing die zeker in combinatie met inbraaksignalering en toegangscontrole zorgt voor een totaalpakket aan veiligheid. Voor u, uw collega’s en bezoekers. 

U heeft 24/7 toegang tot de beelden met uw smartphone, tablet of PC. Zo heeft u altijd zicht op wat er om u heen gebeurt. Prettig idee dat alles wat in uw pand hoort, daar ook blijft. 

Geïnteresseerd in een ‘paar extra ogen’? Neem contact met ons op.

 

Controle en registratie


Het is belangrijk voor uw bedrijfsveiligheid dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie niet in verkeerde handen komt en dat uw waardevolle spullen blijven waar ze horen. Naast cameratoezicht en inbraaksignalering zorgt een systeem voor toegangscontrole voor een compleet gevoel van veiligheid: total security management. Eenvoudig en effectief.   
Hoe zo’n systeem in uw pand de veiligheid het beste kan ondersteunen, kunnen we afstemmen op je specifieke behoeften. We hebben oplossingen voor toegangscontrole bij de hoofdingang, maar ook voor specifieke ruimtes. Met en zonder persoonsherkenning. Uiteraard met de mogelijkheid om meldingen te ontvangen wanneer iemand zonder bevoegdheid ergens naar binnen loopt. 

Tijd voor meer veiligheid? We vertellen u er graag meer over