Wonen

Utiliteit

Retail

Recreatie

Onderwijs

Voor wie


Omega Installatie Techniek is door de samensmelting van 3 bedrijven een allround installatiebedrijf. We hebben onze sporen dik verdiend op allerlei werkvelden en soorten bedrijven. Ook helpen we graag particulieren met een toekomstbestendig huis waarin energiebesparing het uitgangspunt is. 

Hieronder leest u voor wat voor soort bedrijven wij graag werken en wat voor projecten wij graag doen - op basis van onze ervaring: utiliteit, retail, recreatie en onderwijs.

 

Wonen


Op zoek naar de beste oplossing die u veiligheid en comfort biedt? Het plan om uw woning energieneutraal te maken of u voor te bereiden op een huis zonder gas, maar geen idee waar u moet beginnen? Probleemloos thuiswerken?

Dan is Omega Installatie Techniek uw partner voor alles wat uw leven prettiger maakt met elektriciteit, beveiliging en communicatie. Van advies tot en met de nazorg. 

Het begint bij uw situatie en wensen. Uw huis moet jouw levensstijl faciliteren. Wij kijken niet alleen naar wat nu wenselijk is, maar nemen graag de voorbereidingen voor de toekomst mee. Zodat u straks bijvoorbeeld wél alles digitaal kunt regelen en niet nog een keer in de troep zit. 

Uitgebreider van gedachten wisselen over uw wensen?

Utiliteit


Toe aan een partner die adviseert, maakt én beheert op het gebied van installatietechniek in de volle breedte? Van duurzame verlichting, inbraaksignalering tot en met WiFi die werkt als een zonnetje? Een partij die adviseert vanuit wat uw business nodig heeft en u tegelijk voorbereidt op de stappen die u in de toekomst wilt maken? 

Dan kunt u niet anders dan een keer met ons praten. Of u nu een kantoor hebt, een productielocatie of een magazijn. Wij zorgen voor een strak doordachte en geïntegreerde, veilige, infrastructuur voor groei. Met liefde en vakmanschap gemaakt. 


Benieuwd naar onze toegevoegde waarde? Maak een afspraak

 

Retail


In retail is snelheid en actualiteit belangrijk. Uw uitstraling moet bezoekers trekken en verleiden tot kopen. Uw winkelformat moet steeds sneller een update krijgen. 

In deze branche komt de ware aard van Omega Installatie Techniek perfect naar boven. 
  • Werken vanuit een goed doordacht interieurconcept waar we met een goede voorbereiding naadloos op kunnen aansluiten. Of net even anders, als we  denken dat het uw wensen nog beter invult. 
  • We sorteren altijd voor op energiebesparing en duurzaamheid. 
  • We snappen als geen ander dat uw winkel zo snel mogelijk weer open moet voor uw klanten. Onze flexibiliteit en onze ‘stap extra’ werkt dan prettig.

Recreatie


In de projecten die wij hebben gedaan voor een aantal bijzondere recreatieparken en grote beurshallen hebben we laten zien, waarom samenwerken met Omega Installatie Techniek echt een goed idee is. Waar we in andere werkvelden vaak dezelfde soort uitdagingen tegenkomen, is deze branche uniek. Dit vraagt om creatief denken en snelheid in de realisatie van een project. U wilt uiteraard ook gewoon de deuren open houden voor uw publiek. Spot on voor Omega Installatie Techniek.

Wij houden van een uitdaging en zijn erop gebrand om u net iets meer te bieden dan u verwacht. Uiteraard binnen alle eisen rond openbare veiligheid.

Zo bieden wij bijvoorbeeld de bezoekers van de Beekse Bergen een extra veiligheid door bepaalde waterpartijen vorstvrij te houden en een realistische beleving te creëren door prikkelgras in plaats van schrikdraad te plaatsen. Als we u een tip mogen geven: betrek ons op tijd bij uw project! Dan kunnen we echt samenwerken in plaats van producten leveren. 

Wacht niet langer en neem de proef op de som.  

Onderwijs


Kan uw opleidingslocatie wel een upgrade gebruiken? Laat de veiligheid van uw installaties te wensen over? Op zoek naar meer informatie hoe u werkt aan een toekomstbestendig gebouw, waarin u niet meer schrikt van de energierekening?  

Omega IT snapt hoe belangrijk een goed leerklimaat is voor een prettige schooldag en goede prestaties. Hoeveel invloed licht bijvoorbeeld heeft op productiviteit.  Wij vertalen graag uw eisen naar een fijne plek om te werken en te leren. Met slimme keuzes naar een zo scherp mogelijk kostenplaatje voor je exploitatie inclusief een toekomstbestendig scenario voor later. Denk dan bijvoorbeeld aan het energieneutraal maken van uw locatie.

Stappen zetten naar een gezonder en duurzamer leerklimaat? Maak een afspraak