Data

Telefonie

Domotica

Data en Domotica

Snelle communicatie is al lang geen luxe meer. Het is een levensader van je bedrijf. Bereikbaarheid is the key. Daarom moét je op elk moment van de dag in je belangrijke systemen en programma’s en bij je werkdocumenten kunnen. Snel en op iedere plek.

The internet of things (IoT)maakt dit mogelijk. ‘Connected’ is het toverwoord. Al je pc’s, laptops, smart devices kunnen gekoppeld worden en communiceren met elkaar.

Deze IT-ontwikkelingen hebben ook domotica toegankelijker gemaakt. Slimme thermostaten, intelligente verlichting. Op basis van data van deze toepassingen kun je je huis of werkomgeving ook slimmer maken. Door inzicht kun je slimmer omgaan met energieverbruik bijvoorbeeld.  

Omega Installatie Techniek helpt je graag met een efficiënte bedrijfsvoering op het gebied van data, telefonie en domotica.

Data


Overal toegang tot belangrijke informatie. Essentieel voor je bedrijfsvoering en contact met je klanten. Een optimaal werkend datanetwerk is dan ook een randvoorwaarde voor succes.

Omega Installatie Techniek heeft meer dan ruime ervaring in het faciliteren van een soepele bedrijfsvoering als het gaat om het ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van netwerken. Met betrouwbare techniek voor een stabiele en snelle data-, telefoon- en CAI infrastructuur.

Nog niet maximaal uitgerust voor flexibiliteit en bereikbaarheid? Bel ons op 073 549 2662

Telefonie


Je klanten verwachten dat je goed bereikbaar bent. In deze 24/7 economie steeds beter en ook via verschillende kanalen. Een goede telefooninstallatie is en blijft de absolute basis.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die er zijn; analoge, ISDN en VOIP-centrales plus smartphone-oplossingen.  Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat dat alles werkt – ook naadloos met je computernetwerk - en doen we ook de service en het onderhoud van je systeem.

Bel ons op 073 549 2662 als je bereikbaarheid beter kan.  

Domotica

Er zijn meerdere redenen om je woon- en werksituatie te automatiseren. Wil je je huis inrichten met de laatste technische mogelijkheden om bijvoorbeeld energie te besparen? Of om extra veiligheid te realiseren? Met domotica kun je dat helemaal naar wens inrichten.

Domotica koppelt de systemen die al in aanwezig zijn op een slimme manier.  Zoals verlichting, verwarming en beveiliging. Je kunt ook makkelijker en realtime installaties beheren. Realiseer je dat dit meer betekent dan producten en software aanschaffen, maar vooral ook stappen zetten in de aanleg. Die is namelijk compleet anders. Het is dus belangrijk om daar goed over na te denken.

De kracht van Omega Installatie Techniek zit in de pragmatische en tegelijk grondige aanpak. Door niet alleen je vraag te beantwoorden, maar te kijken naar hoe domotica je werkprocessen kunnen vereenvoudigen. Dan volgen de juiste technische mogelijkheden vanzelf.

Meer weten over oneindige mogelijkheden van domotica? Bel ons op 073 549 2662