Onze waarden

Wij zijn graag "voordenkers" in plaats van een bedrijf dat alleen leert en monteert. Voordenkers? Geen bestaand woord, maar weet dat we het een must vinden om op tijd aan tafel te zitten. Om een vinger te krijgen achter jouw behoeften en voorkeuren als het gaat om prettig wonen en werken. Daarna komt pas een voorstel met een kostenplaatje.

We bewaken je budget en de planning als een tijger. Eenmaal aan de slag dan is het projectvoorstel onze navigatie. Hét recept om meerwerk te voorkomen. We plannen óns werk niet, we plannen vanuit jouw werkzaamheden. Zodat je zo lang mogelijk kunt blijven doen wat jouw klanten van je vragen en je zo min mogelijk last van ons hebt.

Al deze dingen zijn voor ons de ideale ingrediënten om efficiënt en effectief bij te dragen aan een project dat lekker loopt. Met een resultaat waar iedereen gelukkig van wordt: uiteraard jij als klant maar ook de collega’s van Omega Installatie Techniek!

Onze collega’s hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat ze een actieve rol spelen in de bedrijfsvoering. Zij lopen tenslotte elke dag in het veld en hebben klanten aan de telefoon. Ze zijn als geen ander betrokken om de finish met glans te behalen.

We gaan ver voor een tevreden klant. Dus als wij trots zijn op ons werk, dan heeft jij als onze klant echt een top of the bill resultaat. Daar steken we onze handen voor in het vuur!