Beveiliging

Beveiliging

De gevolgen van een inbraak of brand kunnen zowel materiële schade als mentaal leed veroorzaken. Een gevoel van veiligheid is van onschatbare waarde.

Bij Omega Installatie Techniek beoordelen onze specialisten elke situatie opnieuw, omdat elk pand uniek is. Onze collega's kennen de zwakke plekken precies en helpen je bij het nemen van de juiste maatregelen.

We werken altijd volgens de meest recente wettelijke eisen. Na volledige installatie en testen ontvang je van ons een BORG-certificaat. Uiteraard hopen we dat je dit certificaat nooit nodig hebt, maar het is essentieel voor verzekeringsdoeleinden in geval van inbraak of brand.

We bieden diverse diensten op het gebied van brandbeveiliging, inbraaksignalering, cameratoezicht, toegangscontrole en registratie.

<strong>Brandbeveiliging </strong>

Brandbeveiliging

Elk jaar breekt er in Nederland brand uit in zo'n 8000 bedrijven en woningen - meer dan 20 keer per dag! Brand verspreidt zich snel en je hebt vaak maar 3 minuten de tijd om te evacueren. Tijdige detectie is van cruciaal belang. Goede brandbeveiliging redt levens en biedt een veilig gevoel.

Je kunt brand niet altijd voorkomen, maar je kunt er wel op anticiperen. De ideale branddetectie en -melding is voor elk bedrijf of elke woning anders. Wij kunnen een totale brandbeveiligingsoplossing bieden die volledig is afgestemd op jouw huis of bedrijfspand. Met Omega Installatie Techniek ben je er op tijd bij en garanderen we maximale schadebeperking met opties zoals een vluchtplan, koolmonoxidemelders en doorschakeling naar een centrale.

<strong>Inbraaksignalering</strong>

Inbraaksignalering

Bijna elke minuut wordt er ergens ingebroken of een poging toe gedaan. In 15% van de gevallen keren inbrekers terug. Met een goed inbraaksignaleringssysteem van Omega Installatie Techniek kun je ervoor zorgen dat jouw huis of bedrijfspand liever wordt overgeslagen.

We beoordelen eerst het inbraakrisico volgens de VRKI 2.0 en ontwerpen vervolgens een beveiligingsconcept op maat. We installeren het alarmsysteem inclusief professionele service en nazorg. Ook kunnen we je helpen met het ontvangen van meldingen via onze vaste partners.

<strong>Cameratoezicht</strong>

Cameratoezicht

Camera's geven je zicht op alle ruimtes waar dit nodig is, zowel voor diefstalpreventie als voor het voorkomen van interne fraude. Met toegang tot de beelden via je smartphone, tablet of PC heb je altijd zicht op wat er gebeurt in en rondom je pand.

Geïnteresseerd in een ‘paar extra ogen’? Neem contact met ons op.

<strong>Toegangscontrole en registratie</strong>

Toegangscontrole en registratie

Vertrouwelijke bedrijfsinformatie moet binnen blijven en waardevolle spullen moeten blijven waar ze horen. Een toegangscontrolesysteem zorgt voor een compleet gevoel van veiligheid. Wij bieden oplossingen voor toegangscontrole bij de hoofdingang en specifieke ruimtes, met en zonder persoonsherkenning. We kunnen meldingen ontvangen wanneer iemand zonder bevoegdheid probeert binnen te komen.

Tijd voor meer veiligheid? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.