Data & communicatie

Snelle communicatie is al lang geen luxe meer. Het is een levensader van je bedrijf. Bereikbaarheid is "the key". Daarom moet je op ieder moment van de dag bij je belangrijke systemen, programma’s en werkdocumenten kunnen, snel en vanaf iedere plek.

Het internet der dingen (IoT) maakt dit mogelijk. 'Connected' is het toverwoord. Al je pc’s, laptops en slimme apparaten kunnen worden gekoppeld en met elkaar communiceren.

Deze IT-ontwikkelingen hebben ook domotica toegankelijker gemaakt. Slimme thermostaten en intelligente verlichting maken hier deel van uit. Op basis van data van deze toepassingen kun je je huis of werkomgeving ook slimmer maken. Door inzicht kun je bijvoorbeeld slimmer omgaan met energieverbruik.

Omega Installatie Techniek helpt je graag met een efficiënte bedrijfsvoering op het gebied van data en domotica.

<strong>Data</strong>

Data

Overal toegang hebben tot belangrijke informatie is essentieel voor de bedrijfsvoering en het contact met je klanten. Daar kan een optimaal werkend datanetwerk niet aan ontbreken!

Omega Installatie Techniek heeft ruime ervaring in het faciliteren van een soepele bedrijfsvoering als het gaat om het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van netwerken. Met betrouwbare techniek voor een stabiele en snelle data-, telefoon- en CAI-infrastructuur.

Ben je nog niet maximaal uitgerust voor flexibiliteit en bereikbaarheid? Bel ons op 073 549 2662.

<strong>Domotica</strong>

Domotica

Er zijn meerdere redenen om je woon- en werksituatie te automatiseren. Wil je jouw huis inrichten met de laatste technische mogelijkheden om bijvoorbeeld energie te besparen of extra veiligheid te realiseren? Met domotica kun je dat helemaal naar wens inrichten.

Domotica is er in alle maten en soorten. In principe is er voor ieder budget een oplossing. Hierin denken wij graag met je mee! Domotica is een verzamelnaam voor alle apparaten in huis die helpen om alledaagse taken te automatiseren. Je huis is slim te maken door bijvoorbeeld tijdschema’s in te stellen. Deze systemen zijn aan te sturen vanaf bijvoorbeeld je smartphone of met een paneel dat aan de muur wordt gemonteerd. Hierdoor is het ook mogelijk om apparaten op afstand aan te sturen.

De kracht van Omega Installatie Techniek zit hem in de pragmatische en grondige aanpak. Door niet alleen je vraag te beantwoorden, maar ook te kijken naar hoe domotica je werkprocessen kan vereenvoudigen. Dan volgen de juiste technische mogelijkheden vanzelf.

Wil je meer weten over de oneindige mogelijkheden van domotica? Bel ons op 073 549 2662.