CV installaties

Loodgieterswerk

Klimaattechniek

Medische installaties

W-installaties

Een douche, wasmachine, kraan, toilet en de CV ketel, hebben allemaal water nodig. Deze waterleiding moet vanaf een centraal punt door het gehele huis of bedrijf worden verdeeld. Bij de installatie hiervan moet rekening worden gehouden met het verbruik, het drukverlies en leidingdiktes om de juiste installatie te bepalen. Omega Installatie Techniek heeft ervaren monteurs die dit voor je kunnen uitvoeren. 

CV installaties

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Er wordt steeds vaker voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen, hierdoor wordt het huis gelijkmatiger verwarmd. Uiteraard bieden wij ook radiatoren en convectoren. 

Of ben je op zoek naar warmtepomp? Omega levert, creëert en installeert jouw compleet leidingsysteem met alle gerenommeerde merken.

Loodgieterswerk

Een douche, wasmachine, kraan, toilet zij hebben allemaal zijn ze aangesloten op de waterleiding. Vanaf een centraal punt moet deze waterleiding door het gehele huis of bedrijf worden verdeeld. Omega verzorgt voor het gehele leidingwerk en de gerelateerde artikelen die je in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche of op een andere plek zijn kunt vinden.

Ook de riolering is onmisbaar, alle afvoeren van je woning of bedrijfspand komen op de het riool uit. Het is belangrijk dat de riolering goed wordt aangelegd, zo voorkom je nare geuren afkomstig uit het riool. Voor meer informatie, bel ons 073-549 36 62.

Het dak van een woning of bedrijfspand krijgt in een jaar een hoop te verduren. De hitte van de zon, vorst, regen en wind laten in de loop der jaren hun sporen na. Wij verzorgen voor de nieuwe dakbedekking, reparaties, dakgoten en traditioneel zinkwerk.

Klimaattechniek

Omega Installatie Techniek kan airco systemen monteren en installeren in elke woning of bedrijfsruimte door onze eigen installatie service, vraag ons om een offerte.

Nooit meer last van teveel of juist te weinig vocht in huis, geen last meer van je allergieën en het hele jaar door gereinigde lucht in huis voor jou en je gezin. Wie wil dat nou niet, laat je daarom informeren over de op maat gemaakte mogelijkheden voor een luchtbehandelingssysteem.

 

Medische installaties

Het selecteren en het installeren van medische aanpassingen is specialistisch werk, onze monteurs zijn hierin gespecialiseerd en kunnen deze installatie verzorgen.