Onze waarden

Werken bij

Onze waarden

Wij zijn graag “voordenkers” in plaats van een bedrijf dat alleen leert en monteert. Voordenkers? Geen bestaand woord, maar weet dat we het een must vinden om op tijd aan tafel te zitten. Om een vinger te krijgen achter jouw behoeften en voorkeuren als het gaat om prettig wonen en werken. Daarna komt pas een voorstel met een kostenplaatje.  


We bewaken je budget en de planning als een tijger. Eenmaal aan de slag dan is het projectvoorstel onze navigatie. Hét recept om meerwerk te voorkomen. We plannen óns werk niet, we plannen vanuit jóuw werkzaamheden. Zodat je zo lang mogelijk kunt blijven doen wat jouw klanten van je vragen en je zo min mogelijk last van ons hebt. 

Al deze dingen zijn voor ons de ideale ingrediënten om efficiënt en effectief bij te dragen aan een project dat lekker loopt. Met een resultaat waar iedereen gelukkig van wordt: uiteraard jij als klant maar ook de collega’s van Omega Installatie Techniek! 

Onze collega’s hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat ze een actieve rol spelen in de bedrijfsvoering. Zij lopen tenslotte elke dag in het veld, hebben klanten aan de telefoon. Ze zijn als geen ander betrokken om de finish met glans te halen

We gaan ver voor een tevreden klant. Dus als wij trots zijn op ons werk, dan heb je als onze klant echt een top of the bill resultaat. Daar steken we onze handen voor in het vuur!

 

Werken bij


‚ÄčAls je hebt gelezen hoe wij graag met onze opdrachtgevers samenwerken, snap je wel dat alleen een cultuur van betrokkenheid en meedenken dit mogelijk maakt.

Wij willen dat de collega’s zich uitgenodigd voelen om te vertellen wat je vindt en ziet.  Uiteraard moet je je vak goed verstaan, maar wij geloven er heilig in dat Omega Installatie Techniek een succesvol bedrijf wordt als jij betrokken bent. Jouw ervaringen en ideeën zijn waardevol voor de klant en voor Omega. Jij loopt elke dag rond op projecten, dus jij weet en ziet als geen onder hoe we het doen. En wat beter kan.

Wij snappen dat het niet altijd makkelijk direct te benoemen is wat je leuk vindt. Zeker als je net van school komt. Daarom helpen we je ook in je persoonlijke ontwikkeling. Fijn als jij ons ook helpt om Omega continu scherp te houden en te verbeteren.